Vi skifter navn!
Vi skifter navn fra Fashion Lab. til Morten Rex - herreskrædderriget
Læs hele nyheden

Slipset

Slipset har haft mange former og størrelser gennem tiden.


I dag er et typisk slips 10 cm på det bredeste sted, idet det harmonerer bedst med kroppens proportioner.


Slipset er med til at fuldende billedet af en velklædt mand. Det er tillige en af de beklædningsgenstande, der giver en mand mulighed for at lege med farver og mønstre efter temperament og dermed skabe variationsmuligheder i garderoben.


Slips er en meget vigtig beklædningsgenstand, der er med til at vise ens personlighed frem. Nogen foretrækker et eksklusivt silkeslips, som er flot men som også kan være næsten umulig at få gjort rent og pænt igen, hvis man har været uheldig med sovsen. Andre foretrækker det lidt billigere slips af polyester, som er nemmere at vaske.


Der findes mange måder at binde et slips, men for alle knuder gælder det, at der lige under selve knuden skal formes en lille indadvendt fold, når slipset er færdigbundet. Det giver slipset et bedre fald.


Slips og evt. pyntetørklæde i brystlommen må aldrig matche. Når slipset er bundet, skal spidsen af slipset nå bæltet, hverken over eller under. Morten Rex fører et bredt sortiment af silke slips, der komplimenterer ethvert jakkesæt.


Pris 399,00 kr/stk.


SLIPSENÅLEN

​Slipsenålen skal sidde i en linie i niveau med underkanten af en skjortes brystlomme. Sæt slipsenålen eller clipsen fast i skjortens forkant, og slips naturligvis, så skulle du kunne spise din suppe uden komplikationer.​​

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration!
Så kig forbi en lørdag, eller book en tid, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

Kontaktinformation

MORTEN REX - Herreskrædderriget

CVR: 30302702

Kongensgade 48, 1. sal

5000, ​Odense C 

​Tlf.: 22 41 27 65

Mail: info@mortenrex.dk

MORTEN REX - Herreskrædderiget
Kongensgade 48, 1. sal 5000 Odense C