Vi skifter navn!
Vi skifter navn fra Fashion Lab. til Morten Rex - herreskrædderriget
Læs hele nyheden

Jakkens lommer

Lommerne er placeret på hoften, én i hver side. Det engelske snit har dog, som omtalt en lille ekstra lomme i højre side. Lommerne er forsynet med, eller uden flap, eller endog med mulighed for begge ved at lægge snittet sådan, at flappen nemt skjules indeni selve lommen. Ved særlige fine jakker er lommernes flapper foret, så de matcher jakkens inderfór.


Jakkens lommer er i det store hele kun til pynt. Vær opmærksom på, hvad du evt. putter i dine lommer. En velsiddende jakke afslører nemt afslører den mindste uregelmæssighed som f.eks. et bundt nøgler.


Vægten af en mobiltelefon vil få jakken til at krænge og dimensionerne vil typisk også få lommen til at bulne. Den stilige mand har dog sørget for, hvis mobilen er helt uundværlig, at denne er af et smalt design. Medbragte effekter bør som regel være mindre og kun deponeres i jakkens inderlommer.


Den venstre inderlomme er beregnet til tegnebog, der dog bør være en mindre model af slagsen. Den højre er til eventuel lille notesbog eller lign. Gode jakker har dog også en lille ekstra lomme til en pen, samt en diskret placeret lomme i jakkens venstre side, under hoften, til cigaretter.


Brystlommen må derimod godt bruges, men kun til et pyntetørklæde, der i øvrigt aldrig må være i samme mønster som slipset. Gaveæsker med matchende slips og pyntetørklæde er en total misforståelse.


Vær dog altid forsigtig med, hvad du putter i dine lommer uanset placering, idet det udover nemt kan ses i et kropsnært velsiddende sæt, også nemt ødelægger det ofte sensible fór. Den stilbevidste mand burde i højere grad tage herre-skuldertasken til sig til opbevaring af dagens mange nødvendige effekter, af hvilke, der synes at blive flere og flere.


Detalje: Jakkens lommer er stort set kun til pynt.

Detalje: Særligt fine jakker har forede lommeflapper.

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration!
Så kig forbi en lørdag, eller book en tid, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

Kontaktinformation

MORTEN REX - Herreskrædderriget

CVR: 30302702

Kongensgade 48, 1. sal

5000, ​Odense C 

​Tlf.: 22 41 27 65

Mail: info@mortenrex.dk

MORTEN REX - Herreskrædderiget
Kongensgade 48, 1. sal 5000 Odense C