Pyntekluden - En detalje der kræver omtanke​

Udover et par manchetknapper, et lækkert ur, så er pyntekluden i jakkens brystlomme en smart og elegant detalje, der fuldender et moderne udtryk.

Vælg imidlertid en farve og mønster, der passer til begivenheden, som du er mødt op til. F.eks. så passer en farverig mønstret klud til julefrokosten, en aften ude med drengene og lign., mens samme klud ville være særdeles upassende til en begravelse.

Pyntekluden kan arrangeres på utallige måder, fra helt afslappet, lidt rådet sat, til helt skarpt foldet i rette linjer. Igen, kluden sættes så den er passende til anledningen den bæres.​

OBS: Selvom man mange steder kan købe sæt bestående af slips og pynteklud i samme materiale og mønster, så er dette et no go at bære samtidig. Slips og pynteklud må gerne være i samme farve, men aldrig præcis samme farve om mønter samtidig – det er kikset!

Der er derfor en god idé at have flere klude at vælge imellem afhængig af det ønskede udtryk. Et sikkert valg er altid den hvide klud, eller en reference til skjorten.

Detalje: Når man får designet og skræddersyet sig en skjorte hos Morten Rex, så følger der altid en pynteklud med i skjortens farve.

Skriv til os

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration! Så kig forbi en lørdag, eller book en tid ved at skrive til os, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores adresse

MORTEN REX - Herreskrædderriget

Kongensgade 48, 1. sal
​5000 Odense C

Showroom København

Vester Voldgade 6, kld.

1552 København K

(Kld. under butik Sten Golman - indgang i denne butik).

CVR: 30302702 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 41 27 65

✉ E-mail: info@mortenrex.dk

Følg os