SkræddersyeT Perfektion

Morten Rex - Herreskrædderriget er baseret på individuelle løsninger i meget høj kvalitet, men til yderst overkommelige priser.

Konventionelle effekter ”off the rack” er masseproduceret, ofte udført i en skuffende kvalitet og tilpasset gennemsnitsstørrelser. Man er yderligere underlagt modehusenes trend inden for snit og stil, farve- og mønstersammensætning. Som kunde påtvinges man med andre ord et valg mellem dikterede snit og kvaliteter.


Morten Rex, stifteren af Morten Rex - Herreskrædderriget., ser resultatet af dette som noget lig uniformer. Alle biler har som bekendt 4 hjul, både en Ferrari og en Ford, men dermed ophører også videre sammenligninger. Det samme gør sig gældende inden for mode.


Det, at man som kunde er underlagt gennemsnitsstørrelser, betyder ofte, at man som minimum skal have tilpasset ærme- og bukselængde. – Hvorfor ikke få det gjort rigtigt fra start? Med skræddersyede løsninger passer det hele.

Morten Rex - Herreskrædderriget blev grundlagt sommeren 2007, med det formål at bryde med uniformsnormen og bringe kunden tilbage i centrum. Tilmed med et udvalg af kvaliteter, hvor andre for længst må give op.​

Passion for Fashion

Vor ideologi er ”Passion for Fashion”. Vi tager omhyggeligt dine præcise mål. 

Som kunde bliver du tildelt designrollen og bestemmer samtlige detaljer som f.eks. snit, stil, farve/mønster, fórfarve, reversskæring, slidsskæring etc. Vi rådgiver dog gerne.

Morten Rex - Herreskrædderriget er egenproducerende, hvormed der ikke indgår fordyrende mellemled fra nål og tråd til kunde. Hvilket gør, at Morten Rex - Herreskrædderriget kan tilbyde skræddersyede ”Exclusive Customized Fashion” til yderst konkurrencedygtige priser. Også selvom man blot ønsker en enkelt jakke, bukser, skjorte, vest eller frakke.

Morten Rex - Herreskrædderriget har base i et 125 m2 stort show room i hjertet af Odense, hvor vi åbent HVER lørdag kl 10-15, samt ugen igennem efter aftale.

Vi kommer også gerne til dig/jer, ved bestilling af minimum 3 skræddersyede jakkesæt. Kontakt os også gerne for en uforpligtende snak om sættet til netop dig.​​

Morten Rex er uddannet Markedsføringsøkonom, og har efterfølgende arbejdet inden for reklamebranchen samt italiensk mode. Han er drevet af at bringe kunden tilbage i centrum, idet han ser service som et tabt begreb i dagens samfund.

Med sin ”Passion for Fashion” bestræber Morten Rex sig konstant på, at frembringe kun de bedste kvaliteter for sin kundekreds, der tæller flere fremstående personligheder.​

Skriv til os

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration! Så kig forbi en lørdag, eller book en tid ved at skrive til os, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores adresse

MORTEN REX - Herreskrædderriget

Kongensgade 48, 1. sal
​5000 Odense C

Showroom København

Vester Voldgade 6, kld.

1552 København K

(Kld. under butik Sten Golman - indgang i denne butik).

CVR: 30302702 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 41 27 65

✉ E-mail: info@mortenrex.dk

Følg os