Bryllupstøj til mænd

Når det kommer til den store dag, så vælger mange gomme det klassiske jakkesæt, der ser særdeles skarpt ud på dagen, men samtidig kan bruges til mange begivenheder efterfølgende. Nogle gomme ønsker at gå skridtet videre og vælger et kjole & hvidt sæt, et morning suit, en smoking til festen mv. Det designer og skræddersyr vi naturligvis også.

Den Velklædte Brudgom

Mange ønsker at gøre noget ekstra ud af sin bryllupsdag, også hvad tøjet angår. Det er imidlertid næsten altid bruden, der stjæler billedet ved et bryllup i sin store fine kjole - Hun skulle bare vide, at der ofte ligger dobbelt så meget arbejde bag et skræddersyet jakkesæt.

Hertil kommer, at efter den store dag, så pakkes den ofte bekostelige kjole væk. Men her hos Morten Rex lægger vi stor vægt på, at grommen også får glæde af sit skræddersyede jakkesæt, ofte og længe efter selve bryllupsdagen.

Hvis man da ikke lige er ude i en omgang kjole og hvidt, som vi også tilbyder – men så måske alligevel i logesammenhæng.


En vest løfter niveauet og er god stil, ingen tvivl om det. Samtidig skiller man sig også fortsat ud fra mængden efter, at man har lagt jakken, idet man ikke ligner de øvrige mandlige gæster, der nok for de flestes vedkommende vil være klædt i ”kun” skjorte og slips.

Få Brullupsdatoen Broderet I Jakken

Som en ekstra detalje, så kunne man evt. markere bryllupsdagen ved at få datoen smukt broderet i jakkens foer i forbindelse med gommen navn. Alle kunder får sit navn broderet i jakken for at gøre jakken endnu mere personlig. Det er jo kun denne, der passe jakken ud fra de individuelle mål, som jakken er lavet efter. En god detalje, der kan være en god hjælp sent på aftenen, hvor man alligevel har smidt garderobenummet man fik udleveret først på aftenen væk – ”Du ku´vel ik´ li´ finde jakken med det her navn?!” Og så smider man kørekortet på disken…

God stil! Hvis man så pænt tager en taxa hjem,- for i den tilstand bør man ikke køre.

Et Par Tips Til Bryllupstøjet

​Vælg en skjortefarve, der kommer så tæt på brudens kjolefarve, som overhovedet muligt. Selvom man siger, at en brud står hvid, så er der sjældent tale om en klar hvid farve. 9 ud af 10 brudekjoler er lavet i brækket nuance af hvid: Creme, Elfenben, Perlemor etc. Hvis gommen står i en klar hvid skjorte, mens bruden står i en brækket hvid brudekjole, så kan man være uheldig med, at kjolen kommer til at se nusset og beskidt ud.

- Læs mere om skjorter

Vælg også en skjorte der tillader, at man bærer passende manchetknapper, der fås i utallige designs - det løfter niveauet!

- Læs mere om manchetknapper

Husk bælte, der som altid skal matche skoens farve. Bærer man ikke vest kan et par velsiddende seler være en god detalje.

Sko

​Til et pænere jakkesæt ifører man sig laksko. Det vil dog være tåbeligt at invistere i et par laksko, hvis man på forhånd ved, at dette nok er den eneste gang man får brug for disse. En omhyggelig skopudsning kan ofte gøre det ud for det samme og så sparer man engangsudgiften til et par laksko.

En smoking har ikke noget at gøre i kirken, det er en festjakke, der så evt. gemmes til den efterfølgende fest. Vi tilbyder naturligvis også skræddersyede smokings hos Morten Rex.Ved alteret kan også bæres et såkaldt morning suit eller et klassisk svalehale sæt for virkelig at markere dagen som værende udover det sædvanlige.​


​DETALJE

​Som en ekstra detalje kan gommen vælge at få bryllupsdatoen smukt broderet i jakkens foer. Dette forpligter dog – nu er der ingen undskyldning for at glemme fremtidige bryllupsdage.​

Skrædersyet bryllupssæt​

Skrædersyet bryllupssæt til far og søn

Se flere bryllups sæt under referencer​

Skriv til os

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration! Så kig forbi en lørdag, eller book en tid ved at skrive til os, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores adresse

MORTEN REX - Herreskrædderriget

Kongensgade 48, 1. sal
​5000 Odense C

Showroom København

Vester Voldgade 6, kld.

1552 København K

(Kld. under butik Sten Golman - indgang i denne butik).

CVR: 30302702 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 41 27 65

✉ E-mail: info@mortenrex.dk

Følg os