Handelsbetingelser

Ca. 3 uger fra, at du har afgivet din bestilling af en skræddersyet vare, beder vi dig venligst komme forbi vores show room til en fittingssession.

Ved denne session rettes, skulle der mod forventning være enkelte korrektioner af varen inden for max. 1 uge.

Der påløber IKKE kunden flere omkostninger efter afgivet bestilling.

Betingelser

​Alle bestillinger er bindende. Varer fra Morten Rex - Herreskrædderriget er unika, som ikke kan vidersælges. Ved bestilling indvilliger og hæfter kunden for den samlede bestillingssum. Ved manglende betaling tilskrives renter i henhold til rentelovens bestemmelser og rykkerbreve debiteres med kr. 100,00 pr. brev.

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer og varer fra Morten Rex - Herreskrædderriget Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Morten Rex

Priser

​Alle priser er inkl. moms.

​Forbehold

​Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgående varer.

Vær endvidere opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100 % korrekt på billeder på vores web site www.fashion-lab.dk

Ved en bestilling, hvor kundens vægt og dermed mål på kroppen har ændret sig drastisk siden opmålingen, mere end +/- 5 % af kropsvægt afgivet ved opmåling, medmindre andet er skriftligt aftalt ved bestilling, fralægger Morten Rex - Herreskrædderriget sig alt ansvar og refunderer ikke det betalte depositum, idet varen ikke kan videresælges.

Betaling

​Du har 2 betalingsmuligheder hos Morten Rex - Herreskrædderriget.:

- Kontant

- Kontooverførsel

Ved bestilling af skræddersyede varer skal der betales et depositum for bindende aftale.

Jakkesæt og Frakker – 1500,00 kr.

Skjorter, Veste, Single jakker eller bukser – 500,00 kr.

Det resterende beløb betales kontant ved fittingsessionen, eller indbetales på Morten Rex - Herreskrædderriget.´s konto INDEN udlevering.​

Bankinfo

​Haves anden bank end TotalBanken skal det påregnes, at registreringen af det overførte beløb kan tage op til 2 til 3 dage at gennemføre.

TotalBanken

Reg.nr. 6880

Kontonr. 0002765005

Anden form for betaling?

Morten Rex - Herreskrædderriget accepterer endnu ikke Credit Cards som betalingsmiddel, men det kan vi i nærmeste fremtid.

Morten Rex - Herreskrædderriget accepterer aldrig checks som betalingsmiddel.

Levering

​Der er gratis levering med PostDanmark ved alle køb af et jakkesæt

Leveringstiden i Danmark er 2-3 dage, såfremt processen, mod forventning forsinkes af eventuelle mindre tilretninger efter fittingsessionen.

Ved lagerførende varer,som vort udvalg af accessories – Manchetknapper, Slips, Pengeclips kan vi tilbyde, at du har varen inden for 48 timer efter, at du har bestilt varen ved at kontakte os på mail info@mortenrex.dk eller tlf. 22 41 27 65

Morten Rex - Herreskrædderriget kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark, UPS eller DHL som benyttes til fragt.

Morten Rex - Herreskrædderriget kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Toldvæsenet.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, hvilket medfører, at forsendelser fra Morten Rex - Herreskrædderriget. til disse områder kan vare 2 dage.

Morten Rex - Herreskrædderriget leverer også gerne til Færøerne, Grønland og Udlandet, men der skal dog forventes en længere leveringstid, samt et tillægs-beløb til de øgede forsendelsesomkostninger.Leveringstiden på skræddersyede varer (jakkesæt, skjorter og veste) er på maks. 30 arbejdsdage, startende fra den dag betalingen af depositum er betalt kontant eller registreret på Morten Rex - Herreskrædderriget´s konto.

I ferier og helligdage bør påregnes nogle dages ekstra leveringstid.

Ved køb af mere end 5 jakkesæt yder Morten Rex - Herreskrædderriget personlig levering. Område Fyn.

Ved køb af mere end 10 jakkesæt personlig levering. Område Sjælland & Jylland

Fortrydelsesret

​Der er INGEN fortrydelsesret på skræddersyede varer, efter at depositumet er betalt.

Der er 14 dages returret på alle IKKE-skræddersyede varer, såsom accessories – slips, manchetknapper, pengeclips, regnet fra den dag de købes på stedet, afhentes eller modtages.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købesummen til din konto indenfor 48 timer.

Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

For hurtig og bekvem returnering foretag da følgende skridt:

1. Alle produkter skal returneres i samme tilstand som ved modtagelse, med alle papirer, dele, original box, samt kvittering for at sikre en så nem returnering som muligt.

2. Vedlæg i pakken dine bankoplysninger, herunder reg.nr. og kontonr., for hurtig og nem returnering.

3. For varens beskyttelse anbefaler vi, at du sender som pakke via Post Danmark. Vi yder i sagens natur ikke returret på skræddersyede varer, idet vi ikke kan videresælge en unika-vare. Der er dog fuld ombyttelsesret hvis:

- Farven, mønstret eller snittet ikke stemmer overens med det valgte ved gennemgang af bestilling inden indbetaling af depositum.

Reklamationsret

​Morten Rex - Herreskrædderriget yder i henhold købeloven 2 års reklamationsret. Forudsat at årsagen til reklamationen IKKE skyldes fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, der, direkte eller indirekte, er opstået som følge af overdrevet brug eller ringe vedligeholdelse, vold eller autoriserede indgreb samt skader opstået ved rens.

Rens derfor kun dine jakkesæt, frakker, veste og evt. skjorter ved autoriserede renserier.

Følg tillige vores vaskeanvisninger på fashion-lab.dk – Vaskeanvisning for optimal pleje af dine køb.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Morten Rex - Herreskrædderriget indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Personoplysninger

​De personlige oplysninger bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre.

Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel.

I Tilfælde Af Fejlbestilling

​I det øjeblik der er blevet registreret indbetaling af depositum på vores konto for en bestilling, er der indgået en købsaftale imellem Morten Rex - Herreskrædderriget og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke fortrydes igen, hverken online eller ved fysisk henvendelse.

Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl eller en misforståelse er det muligt at kontakte os for at få ændret ordren. Dette skal dog ske omgående, idet produktionen af de skræddersyede varer påbegynder samtidig med at indbetalingen af depositum samtidig er ensbetydende med, at produktionen af din bestilling bliver igangsat.

Dokumentation Og Vejledning

​Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger med til en vare købt hos Morten Rex - Herreskrædderriget til følger disse naturligvis med leverancen.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Morten Rex - Herreskrædderriget., er denne af vejledende art.

Risikoen for varer købt hos Morten Rex - Herreskrædderriget overgår til dig som forbruger på afhentningstidspunktet eller leveringstidspunktet til eventuel tredjepart.

Risikoen overgår derfor til kunden så snart en vare er afleveret til forsendelse.​

Skriv til os

I vores 125 kvm. store show room i hjertet af Odense finder du masser af inspiration! Så kig forbi en lørdag, eller book en tid ved at skrive til os, hvis en anden ugedag passer dig bedre.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores adresse

MORTEN REX - Herreskrædderriget

Kongensgade 48, 1. sal
​5000 Odense C

Showroom København

Vester Voldgade 6, kld.

1552 København K

(Kld. under butik Sten Golman - indgang i denne butik).

CVR: 30302702 

Kontakt os

☎ Tlf.: 22 41 27 65

✉ E-mail: info@mortenrex.dk

Følg os